Topshop

Perfekta, jag vill ha ett par svarta enkla pumps.


Åker in till stan en sväng


Jag visar upp jackornaEftersom jag myst ner mig så blir bildena såhär, och ni kan ju ignorera fickan som jag trycker fram haha. Nu kanske det inte syns att de är lite stora men ja det kommer väl bättre bilder när de används.

Mmmh Martin ska köpa smörgåstårta, jag har velat äta det sen Benkes inflyttningsfest!

Acne + Topshop

Jag känner mig som världens pygme när jag provade mina jackor, båda är i storlek 34 dock är acne jackan en oversize men de kändes ovanligt stora. Fast jag kommer behålla båda eftersom de är så fina!

Jaaa!

Idag kom båda mina jackor, den från topshop kom i brevlådan. Ska hämta ut acne jackan senare, hoppas den sitter som ett smäck!

Trött tjej..På väg till Ikea!

25/9


Snart åker jag till JustinaDet blir förfest hemma hos Justina och sedan blir det förmodligen dubbelklubben!

Beställd

Roligt att jag betsällde min vinterjacka innan jag fått min höstjacka. Nu blir det att leva snålt i en evighet när man också tänker på att vi ska flytta. Jag beställde den svarta, den är också billigare förmodligen för att den inte är gjord på samma material, men det är samma snygga modell.

Myggbett

Jag har fått fem myggbett, det är fan mer än vad jag fick hela sommaren. Det konstiga är att jag har tillbringat dem dagarna här hemma i Martins rum.

Hos Kathleen


Tatuerad!<3

Tack Katten!

18/9Hade på mig min nya långklänning, hann bara ta den här bilden.

Jag + pojkvän


Justinas bild

Förfest hos Justina + The federeals, Lois lane spelar + Bmb med tjejerna.
Tv-spel + Crew cut


Tv-spels kvällMysigt stökigt i bakgrunden, men så är det att bo två i ett rum fyllt med kläder, skor och saker! Men snart blir det ändring, vi får våran lägenhet den 1 december. På skriver och klart! Idag blir det tv-spels kväll hos Warre!

Senso
Topshop

Då har jag beställt denna som höstjacka då!


Jag vet, ska fixa min uppdatering!Men jag gör inte så jätte mycket om dagarna. Vi har iallafall bestämt oss för att ta lägenheten ovanför Melanie och Chribb. Vi kommer ha tillträde till lägenheten den 1 december. Jag längtar!

11/9


Grattis Martin 21 årIdag fyller Martin 21 år! Så massa grattis till älsklingen, han har just nu somnat med kläderna på i sängen. Imorgon eller ska man säga senare idag ska vi åka till Ikea och kolla lite, vi har bestämt oss för att ta lägenheten som är ovanför Melanie och Chribb. Sen ska vi iväg och äta hemma hos min farmor och efter det är det inflyttningsfest hos Camilo och Benke. Vi ska ju förstås fira Martin där också, så det blir en liten kombo!

Topshop


mmmmh!


Insane shoes by Chau Har LeeFoton: Stylebubble

En riktigt killershoe!

Justinas bilder från i fredagsDet ser ut som jag har en liten penis;)

Hahahah!


Självklart!

Självklart blev jag förkyld och speciellt idag är det som värst.. Men jag tänker inte låta det hindra mig för tjejröjet ikväll!!!

RSS 2.0