Beställt


Väska & skor - Asos

Färg


Jag ligger fortfarande hemma och är sjuk.. Men under dessa underbart hemska dagarna gjorde jag en beställning. Dessa skor bara råkade hamna med när jag var ute efter lite nya kläder. Eftersom jag redan har ett par svarta andra på väg blev det denna snyggfula färgkombon.

Har varit lite skraj att jag kommer vara sjuk över nyår. Men idag känns det som om det börjar ljusna upp lite, eller är det för att jag inte har rört mig ur sängen kanske..

SJUK

Ingen uppdatering eftersom jag är sjuk.....

Juldagen

Bär läppstift från makeupstore "China red" som jag fick av kusinen i julklapp.

23/12

Jacka - Acne
Bälte - Åhléns
Skor - Dinsko
Väska - Sandqvist

Nytt fynd

Hittade väskan på myrorna för 50kr

17/12

T-shirt - Fifth avenu shoe repair
Jeans - Ginatricot
Skor - Jeffrey campbell
Väska - Jag har sytt den

17/12


Såg dessa igenom Carolines mode, jag har velat ha sådana hur länge som helst men inte hittat några och dessa fall jag pladask för. Synd nog finns de inte i min strl..

Oversized Jacquard clutch from Asos

Jag har velat ha denna maffiga clutch ett bra tag, så denna blev en julklapp från Martin. Den kommer dock inte komma till mig förän nästa år.

Kvällen bestod av sushi/sykväll

Sydde upp lite jeans och en ny väska som jag blev otroligt nöjd med. Den är rödbrun/spräcklig svart i skinn, min kamera har inge batteri just nu därför blev det en cam bild. Jag inspireras av American Apperal, ni som vet förstår vilken väska det är. Med gott om tyg över gick den på 70kr. Jag har även beställt väskan i förra inlägget och jag hoppas den kommer fram, folkbokföringen är tydligen inte klar men får hoppas att den hamnar i mina händer till slut.

Sandqvist

Jag har varit på jakt efter den enkla vardagsväskan, trodde den var funnen men var inte nöjd med hur den såg ut i verkligheten. Men nu har jag hittat denna väska från Sandqvist, vill ha båda färgerna men troligtvis blir det nog den svarta. Den är så enkel och perfekt! Hittade den som billigast för 1775kr

Next

Melody silver jackan från Carin Wester, den vill jag ha! Det blir nog mitt nästa köp, behöver bara få in lite pengar på kontot. 2300kr går den på.

Typiskt

Kunde inte motstå, blev en beställning med klackarna från förra inlägget och denna topp.

Topshop


Söndag

Topp - Röda korset
Skinnbyxor - H&M
Skor - Jeffrey campbell

11/12

Nu ska jag snart gå på julbord med jobbet.
Klänning - H&M

Inspiration

Acne

Gillar

Gillar denna sko skarpt, tråkigt att det är en massa snö ute.

December

Linne och kjol - H&M
Väska - Sytt själv
skärp - Monki
Skor - Asos
Läppstift - Mac

rebel


Äntligen!

Nu har vi äntligen målat och gjort klart. Självklart är det massa övriga grejer som behövs göras, men vi har äntligen fått internett och en dator finns på plats dock är jag väldigt ovan att använda macbook .
Skjorta - Myrorna
Skor - Steve Madden

RSS 2.0